Miesten vuokrapukuvalikoimaa

Miesten vuokrapukuvalikoimamme tarjoaa asusteineen laadukkaita frakkeja, smokkeja, saketteja, bonjour-pukuja, tummia pukuja, värillisiä ja kuosillisia slim fit pukuja, sekä ns. seremoniapukuja. Kokovalikoimamme on laaja (B-, C- ja D-mitoitukset sekä lasten puvut/senttikoot). Varaa aika sovitukseen, jossa ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa valitsemaan Sinulle sopivan puvun.

Pukua varattaessa annamme tarvittaessa pukeutumisohjeita, jotka voi vielä kerrata pukua noudettaessa. Vinkkejä mieleisen puvun valintaan.

Pukupaketteihimme, hiukan kokonaisuudesta riippuen kuuluu: takki, housut, paita, liivi, kalvosinnapit (riippuen paidasta), kaulaan solmio/rusetti/plastron, sekä kengät valikoimastamme. Paketeihin on lisäksi mahdollista vuokrata: liivi, silinterihattu, frakkikeppi (herraskeppi), taskukello, taskuliina, hansikkaat, tai pukukoruja. Kaikkiin pukupaketteihin ei sisälly mm. liivi, mutta se on mahollista siihen valikoimastamme vuokrata.

Frakki

Frakki on arvokkain miesten juhlapuku, jota käytetään akateemisissa juhlatilaisuuksissa, valtiollisissa juhlatilaisuuksissa, promootioissa, juhlakonserteissa ja muissa arvokkaissa juhlissa ja häissä. Frakki on korvattavissa tummalla puvulla, mutta ei smokilla.

Frakin kanssa käytetään valkoista rusettia ja taskuliinaa, sekä valkoista liiviä, pois lukien väitöstilaisuudet tai promootiotilaisuudet joissa liivi on toisinaan musta. Frakin kanssa voi myös käyttää valkoisia käsineitä. Pukuun kuuluu myös mustat kiiltonahkakengät ja mahdollisuus miekkalenkille.

VAIN MEILTÄ!
Valikoimassa on myös omaa tuotantoamme, ns. tanssiaisfrakkeja (nyt myös tummansinisenä), joka on perinteisen frakin kaltainen, mutta helpompi pukea ja slim fit-mallinen. Liivi poikkeaa perinteisestä frakkiliivistä koska siinä on selkämys, mutta on muutoin ulkoisesti normaalin kaltainen.

Valikoimaamme kuuluu mustissa frakeissa aikuisten koot B46-D62.

Sinisissä tanssiaisfrakeissa koo B48-B62

Pukupaketin vuokrahinta alkaen 160,00€

Saketti

Sakettia käytetään juhlapukuna normaalisti ennen klo 18, sekä nykyisin myös iltahääasuna.

Takin väri on harmaa tai musta, housut ovat normaalisti mustaharmaaraitaiset, mutta housujen väri voi myös myötäillä takin väriä. Puvun kanssa käytetään nykyisin värikkäitäkin liivejä solmuketta tai huivimaista plastronia. Pukuvuokraan kuuluu myös paita, solmuke, liivi, kalvosinnapit, taskuliina sekä mustat juhlakengät.

Valikoimaamme kuuluu aikuisten koot B44-C205. Löytyy myös D-mitoituksella.

Pukupaketin vuokrahinta alkaen 160,00€

 

Smokki

Smokki on iltapuku, jota käytetään perinteisesti klo 18 jälkeen päivällisillä, illallisilla, teatteri- ja oopperaensi-illoissa tai tilaisuuksissa, joissa kutsu sitä edellyttää. Nykyään smokkia käytetään varsin paljon myös päivätilaisuuksissa sekä hääasuna.

Musta väri on smokissa yleisin. Smokki voi olla myös valkoinen tai muu värillinen, jolloin housut ovat joko takin väriä tai mustat. Smokin kanssa käytetään smokkipaidan lisäksi rusettia ja smokkivyötä tai liiviä, sekä kiiltonahkakenkiä. Pukuvuokraan kuuluu myös paita, rusetti, smokkivyö, taskuliina sekä mustat kiiltonahkakengät. Liivit lisähinnoin.

Valikoimaamme kuuluu mustissa aikuisten koot B44-D64.

Pukupaketin vuokrahinta alkaen:
Tumma/vaalea smokki  160,00€
Slim fit smokki                170-190,00€
Seremoniapuku              220,00€

puku

Tumma puku käy kaikkiin tilaisuuksiin kellonajasta riippumatta. Se korvaa siis myös frakin. Käsite tumma puku tarkoittaa tumman harmaata, tumman sinistä tai mustaa pukua. Kangas voi olla hillitysti raidallinen, mutta ei liituraitaa. Pukuja löytyy myös väreissä ja erilaisella kuosilla, mikäli tilaisuus sen sallii.

Paita ja solmio voivat olla tilaisuus huomioiden juhlavia, mutta hautajaisissa solmio on aina musta.

Valikoimaamme kuuluu aikuisten koot B42-D76, sekä E-mitoitusta. Sinisiä slim fit pukuja liiveineen koot B48-B56 ja B148-B156. Tummansinisiä (myös kuosillisia) slim fit pukuja liiveineen koot B48-B62. Burgundinpunaisia slim fit pukuja liiveineen koot B48-B62. Harmaan erisävyisiä slim fit pukuja koot B48-B62. Ruskeita slim fit pukuja liiveineen koot B48-B58. Mustia kuosillisia slim fit pukuja liiveineen koot B48-B62.

Pukupaketin vuokrahinta alkaen:
Musta puku alkaen                               100,00€
Premium puku                              170-210,00€

Seremoniapuku

Seremoniapukujen mallistomme on ehkä huomiota herättävin pukumallistomme, joskin ei kelvollinen muodollisiin ja tarkoin etiketillä määriteltyihin tilaisuuksiin.

Seremoniapuvut ovat yleisesti sulhasen tai miksei esiintyjän käyttämä puku. Puvut tuovat sulhaselle aiemmin jossakin määrin morsiamen yksinoikeutettua näkyvyyttä, kuitenkaan ”astumatta” tämän ylitse! Puvuissa on käytetty rohkeita ja näkyviä kuoseja sekä värejä. Näillä puvuilla sulhanen varmasti kruunaa päivänsä ja hivelee myös morsiamen silmää. Esiintymispukuna ovat seremoniapuvut niinikää näyttäviä ja hyvin erottuvia.

Seremonia-puvun takki on kutakuinkin normaalin puvun takin mittainen, tai aavistuksen pidempi. Näissä yleisesti näyttävyys on se tekijä ja tämä ”seinäruusuksi” aikovan on hyvä huomioida.

Liivinä käytetään usein puvun omaa liiviä, tai asusteistamme jotakin muuta silmää miellyttävää, sekä tämän kanssa usein plastronia tai rusetti. Kenkinä käyvät niin matta- kuin kiiltonahkakengät.

Valikoimaamme kuuluu Seremoniapukuja aikuisten koossa B48-B62.

Pukupaketin vuokrahinta alkaen 220,00€

Bonjour-puku

Sulhasen monesti käyttämä puku, joka antaa mahdollisuuksia käyttää melko laajalti eri värejä ja kangaskuoseja niin takeissa kuin liiveissä, sekä solmukkeissa / plastroneissa.

Bonjour-puvun takki on puvun takin kaltainen, mutta hieman pidempi. Se voi olla musta tai värillinen, yksivärinen tai kuviollinen.

Liivinä käytetään usein värillistä ja tai kuviollista liiviä ja sen kanssa plastronia tai solmuketta. Kenkinä käyvät niin matta- kuin kiiltonahkakengät.

Valikoimaamme kuuluu bonjour-puvut aikuisten koot B46-C60.

Pukupaketin vuokrahinta alkaen 150-180,00€

Vanhojentanssipuvut

Vanhojenpäivänä tanssijaisten kavaljeerille suosituin puku on pitkään ollut frakki mutta yhtä hyvin puku voi olla saketti, smokki, seremoniapuku, bonjour-puku tai tumma puku.

VAIN MEILTÄ!
Valikoimassa on myös omaa tuotantoamme, ns. tanssiaisfrakkeja (nyt myös tummansinisenä), joka on perinteisen frakin kaltainen, mutta helpompi pukea ja slim fit-mallinen. Nämä ovat nykyisin varsin suosittuja vanhojentanssipuvuiksi juuri helppouden ja kapeamman leikkauksensa vuoksi, silti tyylistä tinkimättä.

Valikoimaamme kuuluu kaikkia näistä puvuista, ota ajoissa yhteyttä sovitusta varten. Vanhojentanssifrakkien ja muiden pukujen sovitukset ja varaukset alkavat yleensä jo tansseja edeltävänä syksynä.

Frakki- sekä slim fit-tanssiaisfrakkipaketin vuokrahinnat alkaen 160,00€

Vanhojentanssiasuun saa mukaan kengät valittavissa olevista malleista, niin kauan kuin valikoimaa riittää.

Vanhojentanssipukujen sovitukset syyskuusta alkaen!

Lasten puvut

Valikoimiimme kuuluu myös kattavasti poikien eri pukuja. Pukuja löytyy niin sulhaspojan-pukuja, hautajaispukuja, kuin myös pukuja muihin juhlaviin tilaisuuksiin.

lasten frakki/sentti-koot 100-160 cm
lasten saketti/sentti-koot 91-173 cm
lasten smokki/sentti-koot 100-140 cm 
lasten tummat puvut/sentti-koot 80-161 cm
lasten sininen puku/koot noin 4-8 vuotta
lasten liivi-housu-setti/koot noin 1-3 vuotta

Pukupaketin vuokrahinta alkaen:
Frakki / saketti       90,00€
Smokki                   80,00€
Tumma puku        70,00€
Liivi-housu-setti    30,00€

Asusteet

Löydät meiltä laajan valikoiman pukuasusteita kuten eri kuosin ja värin liivejä sekä näihin solmukkeita/plastroneita, solmioita, smokkirusetti ja -vyösettejä. Valikoimassa myös valkoisia hansikkaita, sateenvarjoja, nahkavöitä, silinterihattuja, frakkikeppejä (herraskeppi), taskukelloja ja pukukoruja.

Kenkänä mustaa ja ruskeaa nahkakenkää sekä kiiltonahkakenkää.

Meiltä löytyy myös pojille plastroneita, solmioita, smokkirusetti ja -vyösettejä, irtorusetteja, sekä kenkiä. 

Myös mustia pitkiä juhlasukkia on myynnissä!