Miesten pukuvalikoima

Miesten valikoimamme tarjoaa asusteineen laadukkaita mm. Turo Tailorin sekä Cavalieren valmistamia frakkeja, smokkeja, saketteja, bonjour-pukuja, tummia pukuja, ekä uusia slim fit pukuja. Kokovalikoimamme on laaja (B-, C- ja D-mitoitukset sekä lasten puvut/senttikoot). Varaa aika sovitukseen, jossa ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa valitsemaan Sinulle sopivan puvun.

Pukua varattaessa annamme pukeutumisohjeita, jotka voi vielä kerrata pukua noudettaessa. Vinkkejä mieleisen puvun valintaan.

Frakki

Frakki on arvokkain miesten juhlapuku, jota käytetään akateemisissa juhlatilaisuuksissa, valtiollisissa juhlatilaisuuksissa, juhlakonserteissa ja muissa arvokkaissa juhlissa ja häissä. Frakki on korvattavissa tummalla puvulla, mutta ei smokilla.

Frakin kanssa käytetään valkoista rusettia ja taskuliinaa, sekä valkoista liiviä, pois lukien väitöstilaisuudet joissa liivi on musta. Frakin kanssa voi myös käyttää valkoisia käsineitä. Pukuun kuuluu myös mustat kiiltonahkakengät.

Valikoimaamme kuuluu aikuisten koot B46-D62.

Pukupaketin vuokrahinta 135,00€

Saketti

Sakettia käytetään juhlapukuna normaalisti ennen klo 18, sekä nykyisin myös iltahääasuna.

Takin väri on harmaa tai musta, housut ovat normaalisti mustaharmaaraitaiset, mutta housujen väri voi myös myötäillä takin väriä. Puvun kanssa käytetään nykyisin värikkäitäkin liivejä solmuketta tai huivimaista plastronia. Pukuun kuuluu myös paita, napit sekä mustat juhlakengät.

Valikoimaamme kuuluu aikuisten koot B44-C205. Löytyy myös D-mitoituksella.

Pukupaketin vuokrahinta 135,00€

 

Smokki

Smokki on iltapuku, jota käytetään klo 18 jälkeen päivällisillä, illallisilla, teatteri- ja oopperaensi-illoissa tai tilaisuuksissa, joissa kutsu sitä edellyttää. Nykyään smokkia käytetään paljon myös päivätilaisuuksissa sekä hääasuna.

Musta väri on smokissa yleisin. Smokki voi olla myös valkoinen tai muu värillinen, jolloin housut ovat joko takin väriä tai mustat. Smokin kanssa käytetään smokkipaidan lisäksi rusettia ja smokkivyötä, sekä kiiltonahkakenkiä.

Valikoimaamme kuuluu aikuisten koot B44-D64.

Tumman pukupaketin vuokrahinta 120,00€
Vaalen pukupaketin vuokrahinta 130,00€
Slim fit pukupaketin vuokrahinta 150-170,00€

Tumma puku

Tumma puku käy kaikkiin tilaisuuksiin kellonajasta riippumatta. Se korvaa siis myös frakin. Käsite tumma puku tarkoittaa tumman harmaata, tumman sinistä tai mustaa pukua. Kangas voi olla hillitysti raidallinen, mutta ei liituraitaa.

Paita ja solmio voivat olla tilaisuus huomioiden juhlavia, mutta hautajaisissa solmio on aina musta.

Valikoimaamme kuuluu aikuisten koot B42-E132. Myös kirkkaansinisiä slim fit pukuja liiveineen koot B48-B54 ja B148-B154.

Tumman pukupaketin vuokrahinta 90,00€
Kirkkaansinisen slim fit pukupaketin vuokrahinta 150-170,00€

Bonjour-puku

Yleisesti sulhasen käyttämä puku, joka antaa mahdollisuuksia käyttää melko laajalti eri värejä ja kangaskuoseja niin takeissa kuin liiveissä, sekä solmukkeissa / plastroneissa.

Bonjour-puvun takki on puvun takin kaltainen, mutta hieman pidempi. Se voi olla musta tai värillinen, yksivärinen tai kuviollinen.

Liivinä käytetään usein värillistä ja tai kuviollista liiviä ja sen kanssa plastronia tai solmuketta. Kenkinä käyvät niin matta- kuin kiiltonahkakengät.

Valikoimaamme kuuluu bonjour-puvut aikuisten koot B46-C60.

Pukupaketin vuokrahinta 148-155,00€

Vanhojentanssipuvut

Vanhojentanssipuku voi olla frakin sijaan myös yhtä hyvin saketti, smokki, bonjour-puku tai tumma puku.

Valikoimaamme kuuluu kaikkia näistä puvuista, ota ajoissa yhteyttä sovitusta varten.

Vanhojentanssipukujen sovitukset ja varaukset alkavat yleensä edellisen vuoden syksyllä.

Asusteet

Löydät meiltä laajan valikoiman pukuasusteita miehille kuten eri kuosin ja värin liivejä sekä näihin solmukkeita/plastroneita, solmioita, smokkirusetti ja -vyösettejä. Valikoimassa myös nahkavöitä, silinterihattuja, frakkikeppejä sekä taskukelloja.

Kenkänä mustaa ja ruskeaa nahkakenkää sekä kiiltonahkakenkää.

Meiltä löytyy myös pojille plastroneita, solmioita, smokkirusetti ja -vyösettejä, irtorusetteja, sekä kenkiä. 

Myös mustia pitkiä juhlasukkia on myynnissä.

Lasten puvut

Valikkoimiimme kuuluu myös kattavasti poikien eri pukuja. Pukuja löytyy niin sulhaspojan-pukuja, hautajaispukuja, kuin myös pukuja muihin juhlaviin tilaisuuksiin.

lasten frakki/sentti-koot 100-160 cm
lasten saketti/sentti-koot 91-173 cm
lasten smokki/sentti-koot 100-140 cm 
lasten tummat puvut/sentti-koot 80-161 cm 

Pukupakettien vuokrahinnat 
Frakki 95,00€
Saketti 95,00€
Smokki 80,00€
Tumma puku 70,00€