Miesten pukuvalikoima

Miesten valikoimamme tarjoaa asusteineen laadukkaita mm. Turo Tailorin sekä Cavalieren valmistamia frakkeja, smokkeja, saketteja, bonjour-pukuja, tummia pukuja, sekä uusia slim fit pukuja. Kokovalikoimamme on laaja (B-, C- ja D-mitoitukset sekä lasten puvut/senttikoot). Varaa aika sovitukseen, jossa ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa valitsemaan Sinulle sopivan puvun.

Pukua varattaessa annamme pukeutumisohjeita, jotka voi vielä kerrata pukua noudettaessa. Vinkkejä mieleisen puvun valintaan.

Frakki

Frakki on arvokkain miesten juhlapuku, jota käytetään akateemisissa juhlatilaisuuksissa, valtiollisissa juhlatilaisuuksissa, promootioissa, juhlakonserteissa ja muissa arvokkaissa juhlissa ja häissä. Frakki on korvattavissa tummalla puvulla, mutta ei smokilla.

Frakin kanssa käytetään valkoista rusettia ja taskuliinaa, sekä valkoista liiviä, pois lukien väitöstilaisuudet tai promootiotilaisuudet joissa liivi on toisinaan musta. Frakin kanssa voi myös käyttää valkoisia käsineitä. Pukuun kuuluu myös mustat kiiltonahkakengät ja mahdollisuus miekkalenkille.

Valikoimaamme kuuluu aikuisten koot B46-D62.

Pukupaketin vuokrahinta alkaen 135,00€

Saketti

Sakettia käytetään juhlapukuna normaalisti ennen klo 18, sekä nykyisin myös iltahääasuna.

Takin väri on harmaa tai musta, housut ovat normaalisti mustaharmaaraitaiset, mutta housujen väri voi myös myötäillä takin väriä. Puvun kanssa käytetään nykyisin värikkäitäkin liivejä solmuketta tai huivimaista plastronia. Pukuun kuuluu myös paita, napit sekä mustat juhlakengät.

Valikoimaamme kuuluu aikuisten koot B44-C205. Löytyy myös D-mitoituksella.

Pukupaketin vuokrahinta alkaen 135,00€

 

Smokki

Smokki on iltapuku, jota käytetään perinteisesti klo 18 jälkeen päivällisillä, illallisilla, teatteri- ja oopperaensi-illoissa tai tilaisuuksissa, joissa kutsu sitä edellyttää. Nykyään smokkia käytetään paljon myös päivätilaisuuksissa sekä hääasuna.

Musta väri on smokissa yleisin. Smokki voi olla myös valkoinen tai muu värillinen, jolloin housut ovat joko takin väriä tai mustat. Smokin kanssa käytetään smokkipaidan lisäksi rusettia ja smokkivyötä tai liiviä, sekä kiiltonahkakenkiä.

Valikoimaamme kuuluu mustissa aikuisten koot B44-D64.

Pukupakettien vuokrahinnat alkaen:
Tumma smokki              120,00€
Vaalea smokki                130,00€
Slim fit smokki                150-170,00€

puku

Tumma puku käy kaikkiin tilaisuuksiin kellonajasta riippumatta. Se korvaa siis myös frakin. Käsite tumma puku tarkoittaa tumman harmaata, tumman sinistä tai mustaa pukua. Kangas voi olla hillitysti raidallinen, mutta ei liituraitaa.
Paita ja solmio voivat olla tilaisuus huomioiden juhlavia, mutta hautajaisissa solmio on aina musta.

Valikoimaamme kuuluu aikuisten koot B42-E132. Sinisiä slim fit pukuja liiveineen koot B48-B56 ja B148-B156. Tummansinisiä slim fit pukuja liiveineen koot B48-B62. Burgundinpunaisia slim fit pukuja liiveineen koot B48-B62. Harmaan erisävyisiä slim fit pukuja koot B48-B62. Ruskeita slim fit pukuja liiveineen koot B48-B58. Seremoniamallisto: sininen ja musta pitsikuosinen liiveineen koot B48-B62, sinivioletti erikoisleikkauksella liiveineen koot B48-B62. 

Pukupakettien vuokrahinnat alkaen:
Tumma puku                                   90,00€
Slim fit puku                                    150-170,00€
Seremonia-puku                             200,00€

Bonjour-puku

Yleisesti sulhasen käyttämä puku, joka antaa mahdollisuuksia käyttää melko laajalti eri värejä ja kangaskuoseja niin takeissa kuin liiveissä, sekä solmukkeissa / plastroneissa.

Bonjour-puvun takki on puvun takin kaltainen, mutta hieman pidempi. Se voi olla musta tai värillinen, yksivärinen tai kuviollinen.

Liivinä käytetään usein värillistä ja tai kuviollista liiviä ja sen kanssa plastronia tai solmuketta. Kenkinä käyvät niin matta- kuin kiiltonahkakengät.

Valikoimaamme kuuluu bonjour-puvut aikuisten koot B46-C60.

Pukupaketin vuokrahinta alkaen 148-180,00€

Vanhojentanssipuvut

Vanhojenpäivänä pojalla suosituin on frakki mutta yhtä hyvin puku voi olla saketti, smokki, bonjour-puku tai tumma puku.

Valikoimaamme kuuluu kaikkia näistä puvuista, ota ajoissa yhteyttä sovitusta varten. Vanhojentanssifrakkien ja muiden pukujen sovitukset ja varaukset alkavat yleensä jo tansseja edeltävänä syksynä.

Pukupakettien hinnat kunkin pukutyypin kohdalla.

Asusteet

Löydät meiltä laajan valikoiman pukuasusteita miehille kuten eri kuosin ja värin liivejä sekä näihin solmukkeita/plastroneita, solmioita, smokkirusetti ja -vyösettejä. Valikoimassa myös nahkavöitä, silinterihattuja, frakkikeppejä sekä taskukelloja.

Kenkänä mustaa ja ruskeaa nahkakenkää sekä kiiltonahkakenkää.

Meiltä löytyy myös pojille plastroneita, solmioita, smokkirusetti ja -vyösettejä, irtorusetteja, sekä kenkiä. 

Myös mustia pitkiä juhlasukkia on myynnissä.

Lasten puvut

Valikoimiimme kuuluu myös kattavasti poikien eri pukuja. Pukuja löytyy niin sulhaspojan-pukuja, hautajaispukuja, kuin myös pukuja muihin juhlaviin tilaisuuksiin.

lasten frakki/sentti-koot 100-160 cm
lasten saketti/sentti-koot 91-173 cm
lasten smokki/sentti-koot 100-140 cm 
lasten tummat puvut/sentti-koot 80-161 cm
lasten sininen puku/koot noin 4-8 vuotta
lasten liivi-housu-setti/koot noin 1-3 vuotta

Pukupakettien vuokrahinnat alkaen:
Frakki                     95,00€
Saketti                   95,00€
Smokki                  80,00€
Tumma puku        70,00€
Liivi-housu-setti    50,00€

Lasten pukupaketeista -15% alennus kun vuokraat sen aikuisen pukuvuokrauksen yhteydessä.